Espoon kaupungin aineistopankin käyttöehdot

Aineistopankin kuvat ja muu materiaali (jäljempänä “Aineisto”) ovat käytettävissä Espoon kaupungin viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Aineistopankin hallinnasta vastaa kaupungin keskushallinnon viestintä.

Aineistopankissa on tekijän- ja tavaramerkkisuojaoikeuksin turvattua materiaalia. Rekisteröitymällä saat oikeuden käyttää näitä aineistoja.

Käyttäjäksi rekisteröityminen ja aineistopankin käyttöönotto

Aineistopankin käyttö edellyttää rekisteröitymistä sen käyttäjäksi ja käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttäjä käyttää aineistopankkia rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tunnusten avulla.

Rekisteröitymisen yhteydessä annettuja käyttäjän henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin aineistopankin hallinnointiin.

Aineiston käyttö

Espoon kaupunki tallentaa aineistopankkiin kuvia, tekstejä, taustamateriaalia, tunnuksia ja muuta viestintä- ja markkinointimateriaalia erilaisissa käyttäjien tarvitsemissa tiedostomuodoissa. Lisäksi aineistopankkiin tallennetaan ohjeistuksia materiaalien käytöstä.

Aineistoa saa antaa ulkopuolisille vain silloin, kun aineiston kohdalla on näin erikseen mainittu.

Käyttäjän on noudatettava aineiston yhteydessä mainittuja käyttöehtoja ja tekijänoikeuksia. Aineiston käyttöoikeuksia ei voi edelleen myydä, lainata, vuokrata, antaa tai muuten siirtää.

Aineistopankkia kehitetään jatkuvasti, mistä johtuen käytössä olevien palveluiden valikoima ja sisältö voivat muuttua.